Wednesday, June 8, 2016

I'm back! ๐Ÿ˜Ž

nothing is greater than Allah,

Hi Assalamualaikum ☺️ it has been awhile since I stop blogging because of my works. 
So hey! I'm back. since this month is Ramadhan, so... Selamat berpuasa bagi semua umat Islam :) 

em okay, please spread my rezeki sebab tolong-menolong ni kan amalam mulia. hehe. I'd started doing online shop balik sebab I tengah cuti semester right now and nothing to do at home ๐Ÿ˜” hoho.

So, sila lah buka navigate pages dekat tepi tuuuuu, nak tengok shawl chiffon keknis and beautiful bracelet. Yang boboy, boleh jugak bagi dekat gf korang as her birthday or yang gegirl nak beli for yourself or beli untuk ibu ke adik ke mak mertua ke kan ๐Ÿ’ hehe,
Okay jom! tell people that I jual shawl, tell people that I'm selling hot items! tell people about this cute blog ๐Ÿ˜‚ kboiii ♥

No comments: